Blog

Latest Industry News

Avantajele utilizarii unui umidificator de aer

Atunci când asociezi imaginea iernii cu gâtul iritat și buzele crăpate, atunci poți fi un candidat pentru instalarea unui umidificator de aer în casa ta. Deoarece aerul rece nu poate ține prea multă umiditate precum aerul cald, nivelul de umiditate este foarte scăzut atunci când temperaturile scad sub zero grade Celsius. Nivelul de disconfort este simțit și mai puternic atunci când utilizam o sursa de caldură în interior. Sfaturile de mai jos vă vor ajuta să determinați dacă aveți nevoie de un umidificator de aer și ce tip este cel mai potrivit pentru dvs.

Umidificator – Beneficii

O stare de sănătate mai bună

Cel mai important beneficiu pe care îl veți primi de la un umidificator de aer este că mediul în care trăiți să fie mai puțin favorabil dezvoltării germenilor răcelii și gripei. Abundența de răceli din sezonul de iarnă se datorează mai mult aerului uscat în interior, deoarece virușii din aer prosperă, decât vremii reci. Umidificatoarele pot ajuta la ameliorarea simptomelor bolilor pulmonare obstructive cronice.

Confort sezonier

Când vine vorba de confort, nimănui nu îi place să se confrunte cu fuste care se agață și părul care nu se așează bine din cauza electricității statice. Nasul uscat, nasul iritat sau oricare dintre celelalte simptome incomode datorate aerului uscat pot transforma o iarnă plăcută într-o iarnă deranjantă. Un umidificator de aer va face ca aerul din casă să fie mai plăcut, astfel încât dumneavoastră și familia dumneavoastră veți avea mai puțin disconfort. Dacă nu sunteți cu adevărat blocați de tradiție și de modul în care lucrurile au fost întotdeauna, acesta este un lucru bun. Gândește-te doar la banii pe care îi vei salva pe loțiunea de corp!

Electronice sigure

Credeți sau nu, o scânteie de energie statică vă poate afecta computerul sau alte dispozitive electronice. Acest lucru poate afecta portofelul mult mai mult decât vă așteptați.

Plante mai fericite

Practic, multe plante de interior sunt soiuri tropicale. Acestea au nevoie de mult mai mult decât 23% umiditate în aer pentru a fi fericite. Acesta fiind nivelul aproximativ al umidității atunci când temperatura scade sub nivelul de îngheț. Plantele tale te vor iubi pentru ca le-ai adus un umidificator de aer!

Mobilier mai trainic

În casele extrem de uscate, tapetul și vopseaua pot fi afectate până la punctul de decojire de pe pereți. Aceste probleme pot fi indepartate atunci cand pur și simplu intretineti un nivel suficient de umiditate în aer. Elementele unei podele din lemn se pot indeparta datorita uscarii exagerate și lasă goluri care se umplu cu praf. Aceasta mizerie acumulata le împiedică apoi să se închidă cand umiditatea revine la normal.

Economisiți energie și bani

Când nivelul de umiditate este ridicat, corpul se simte mai bine. Nivelul de umiditate din aer determină resimțirea de către corpul uman în mod diferit a temperaturii din mediul înconjurător. O umiditate ridicată face ca o temperatură anume să fie resimțită ca fiind mai ridicată decât într-un mediu cu umiditate scazută. Același principiu se aplică și casei dvs.: dacă nivelul de umiditate este scăzut, veți simți răcoare. Conform acestui principiu, dacă iarna veți utiliza un umidificator de cameră, acest lucru vă va face să simțiți mai multă căldură, să economisiți energie și în final, veți economisi bani.

Sursa: https://www.everydayhealth.com

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top