Blog

Latest Industry News

Difuzarea uleiurilor esentiale – aromaterapie cu un umidificator de camera

O sanatate mai buna cu aromaterapie si un umidificator de duzina

Aparitia virozelor respiratorii in anumite perioade ale anului este sustinuta de calitatea aerului pe care il respiram acasa, in camera unde dormim, sau la birou, acolo unde ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Mai precis, uscaciunea aerului duce la iritarea si sensibilizarea cailor respiratorii, iar acest lucru permite virusilor sa ne invadeze organismul. Trebuie sa luam masuri pentru ca aerul din casa si de la birou sa nu ne mai afecteze, ci din contra, sa fie curat, umidificat si inmiresmat.

Pe langa calitatea si beneficiile de necontestat ale uleiurilor esentiale, umiditatea din aer este deosebit de importanta. Fara o umiditate potrivita gatul si caile nazale vor avea de suferit, iar virusii si bacteriile abia asteapta sa se deschida o cale pentru a ne face viata dificila.

Utilizati zilnic un difuzor aromaterapie cu functie de umidificare

Solutia pentru toate problemele insirate mai sus este la indemana tuturor si este reprezentata de un umidificator de camera si difuzor de aroma care folosesc tehnologia ultrasunetelor pentru a pulveriza apa si uleiurile esentiale, astfel incat aerul din casa noastra sa fie purificat si sa aiba o umiditate ideala pentru un somn linistit si confortabil.

Alegeti unul sau mai multe uleiuri esentiale, in functie de multiplele lor beneficii si bucurati-va de o viata mai sanatoasa si de un somn mult mai dulce, iar pentru birou, anumite uleiuri ajuta la eliminarea stresului si la sporirea capacitatii de concentrare.

Alaturi de un umidificator cu difuzor aromaterapie veti avea un mic centru SPA la dumneavoastra acasa si veti simti pe propria piele ceea ce am relatat mai sus, iar experienta de mii de ani a domeniului aromaterapiei va va fi cu siguranta utila in tratarea diverselor afectiuni cu care va puteti confrunta.

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top